Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

  OK
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

layouts.discount_codeREA10

product_advanced_searcher.filtration

Lajitteluhuunta
product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_name_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_desc
  • product_advanced_searcher.sort_by_created_at_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_asc
  • product_advanced_searcher.sort_by_gross_sell_price_desc

sinun valintasi:

Poistaa kaikki

Kylpyhuoneen tekstiilit

  • Tekstiilit sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen *

Jokaisen kylpyhuoneen suunnittelu ja esteettinen kokemuksemme sen visuaalisessa havainnoissa määräytyvät useista seikoista. Laattojen, kylpyammeen, suihkukaapin, pesualtaan tai varusteiden valinta ovat tärkeitä elementtejä, samoin kuin sopivat tekstiilit. Se, miltä meistä tuntuu tietyssä huoneessa, riippuu käytetyistä kuvioista ja väreistä. Kylpyhuoneen tulee tiukasti hygieenisten toimintojen lisäksi suorittaa lisätehtäviä. Tarvitsemme tätä huonetta, jotta voimme rentoutua ja levätä raskaan päivän jälkeen. Juoksevan veden saatavuus ei riitä. Esteettiset näkökulmamme edellyttävät tilan yhtenäistä koostumusta.

  • Kylpyhuonetekstiilit sisustuksen lisänä *

Kylpyhuoneen tyylistä riippumatta sitä tulisi täydentää oikein valituilla kylpyhuonetekstiileillä. Mitä olisi kauneinkin kylpyhuone ilman pehmeää mattoa lattialla tai koukkuun roikkuvaa pyyhettä? Jalkakäytävän sijoittaminen lattialle lämmittää sisätilaa ja saa meidät viihtymään siinä välittömästi. Lattiapinnoille tarkoitetut materiaalialueet ovat myös hyvä lämmöneriste. Vältämme sitten suoraa kosketusta levyjen kylmään pintaan.

Myymälämme tarjoaa erilaisia ​​värivaihtoehtoja ehdotetuista tekstiileistä. Sävyvalikoima on laaja ja monipuolinen. Varmistamme, että tarjoamamme valikoima on valittu, mikä takaa korkeimman laadun. Koska myynnissä olevat tuotteet ovat korkealaatuisia, meillä on 24 kuukauden huoleton takuu. Hyvällä maulla valitut ne sulautuvat erilaisiin sisustusratkaisuihin ja tyyleihin.

Kutsumme sinut selaamaan myymälämme tämän kategorian yksittäisiä tuotteita nähdäksesi, että tarjolla olevat kylpyhuonetekstiilit ovat erittäin esteettisiä ja valmistettu erittäin huolellisesti.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą, promocjami i ofertami specjalnymi!
Już dziś zapisz się do newslettera!